Παρακαλούμε δείτε το βίντεο και διαβάστε πρώτα πλήρως αυτό το υλικό προτού δοκιμάσετε να τοποθετήσετε ή να αφαιρέσετε τα ροδάκια, και προτού να αρχίσετε να ρολάρετε.

 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΟΔΑΣ

1) Τοποθετήστε και ευθυγραμμίστε τη ρόδα μέσα στην υποδοχή όσο καλύτερα μπορείτε.
1

2) Με το κάτω μέρος της γροθιάς σας χτυπήστε τη ρόδα ώστε να “κάτσουν” πλήρως οι άξονες μέσα στην υποδοχή.
2

3) Ελέξτε τις ρόδες και τους άξονες για να βεβαιωθείτε ότι έχουν “κάτσει” σωστά και ότι περιστρέφονται ελεύθερα. Φορέστε το παπούτσι και χτυπήστε το στο έδαφος ώστε να βεβαιωθείτε ότι οι ρόδες έχουν κλειδώσει ασφαλώς.

 

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΡΟΔΑΣ

1) Κρατήστε το παπούτσι ανάποδα με την εξωτερική πλευρά του παπουτσιού να κοιτάζει κάτω.
a1

2) Τοποθετήστε και τους δύο αντίχειρες στο πλευρό της ρόδας και σπρώξτε κάτω προς τα έξω. Σημείωση: Μπορεί να χρειαστεί να σπρώξετε με δύναμη ώστε το ένα άκρο του άξονα να απελευθερωθεί.
a2

3) Αφού το ένα μέρος του άξονα έχει ελευθερωθεί λίγο, γυρίστε το παπούτσι από την άλλη και επαναλάβετε τα βήματα 2 και 3, σπρώχνοντας την άλλη άκρη.
a3

4) Αφού αφαιρέσετε τη ρόδα, τοποθετήστε την προστατευτική τάπα στην υποδοχή και πιέστε με δύναμη ώστε να έρθει στο ίδιο επίπεδο με τη σόλα.

 

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΠΑΣ

1) Τοποθετήστε το ειδικό εργαλείο στο πίσω μέρος της τάπας και πιέστε προς τα κάτω τη λαβή. Συνεχίστε να σπρώχνετε μέχρι η τάπα να αρχίσει να βγαίνει από την υποδοχή της ρόδας.
b1

2) Με τα δάχτυλα σας αφαιρέστε τελείως την τάπα.
b2

 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Να θυμάστε να φυλάτε τα ροδάκια στεγνά και καθαρά. Οι βρεγμένοι άξονες θα σκουριάσουν, και η βρωμιά θα μειώσει την ταχύτητα περιστροφής. Συνιστάται μια ειδική σακούλα για ροδάκια Heelys για να προστατεύετε τα ροδάκια και τις τάπες.

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερες υπηρεσίες, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πληροφορίες

H Heelys Greece δεσμεύεται ότι τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται. Οποιαδήποτε αλλαγή στη πολιτική θα είναι πάντα με μέγιστο σεβασμό ως προς τα προσωπικά σας δεδομένα και θα αποσκοπεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Παρακαλούμε να ελέγχετε συχνά την πολιτική απορρήτου μας για τυχόν αλλαγές εδώ.
Συλλέγουμε για την καλύτερη εξυπηρέτησης σας:
• Πληροφορίες που μας παρέχονται μέσω του Google Analytics.
• Πληροφορίες που μας παρέχονται μέσω του Facebook Pixels.

Close